پتروچی: مدیرعامل پتروشیمی جم اظهار داشت: پروژه پادجم بعد از 15سال از رکود خارج شد.
به گزارش پتروچی، محمدهاشم نجفی اردکانی با بیان اینکه پروژه پادجم از مرحله ی بحرانی و بن بست سه ساله خارج شد افزود: به کمک متخصصین پتروشیمی جم در اسفندماه راه اندازی شده و الان در مسیر تولید هستیم و امیدوارم بتوانیم در یکی دو ماه آینده به تولید پایدار و مستمر برسیم.
وی در خصوص مجموعه پارک استایرن به عنوان متولی توزیع استایرن در کشور گفت: به عنوان اولین پارک پتروشیمی، پروژه توقف 18 ماهه ای داشته است.
مدیرعامل جم تصریح کرد: مشکلات این پارک رفع شده و در حال حاضر در مسیر تکمیل پروژه است.
نجفی اردکانی بیان داشت: امیدوارم تا پایان سال بتوانیم صد در صد پارک استایرن را تکمیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از نکات بسیار مهم سرمایهگذاری چهار پتروشیمی در این پارک است افزود: پتروشیمی انتخاب، دالاهو، صدف و پادجم در این پارک سرمایه گذاری کردهاند.
مدیرعامل پتروشیمی جم با بیان اینکه ظرفیت استایرن کشور در بهترین حالت 600هزار تن است گفت: شرکت های داخل پارک بر اساس ظرفیت خوراکی که به آن ها تخصیص داده شده، سرمایه گذاری کرده اند.
نجفی اردکانی ادامه داد: اما برخی از شرکت ها از وزارت صمت مجوز گرفته و به دنبال حذف این سهمیه ای هستند که متعلق به این چهار پتروشیمی است.
وی افزود: من اعتقاد دارم که این کار خیانت به سهامداران و سرمایه گذاران است و عملا آینده سرمایهگذاری را در همه جا با چالش مواجه می کند.
مدیرعامل پتروشیمی جم با تاکید بر اینکه ما با فرض بر اینکه خوراک پایدار و مستمر در استایرن داشتیم، سرمایه گذاری کرده ایم گفت: باید انجمن صنفی و مسئولین وزارت نفت در این قضیه ورود کنند.
نجفی اضافه کرد: قطعا ما زیر بار چنين تغییری در اقتصادی بودن پروژه های نفت و گاز و پتروشیمی در این پارک نخواهیم رفت.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه پترول برای تهیه ی خوراکش قراردادی با مبین امضاء کرده است وضعیت تامین خوراک صدف به چه شکل خواهد بود اظهار کرد: این کار اشتباه است و به دوستان هم توصیه میکنم ما باید تحت سازوکار قانون پارک استایرن کار کنیم.
مدیرعامل جم تصریح کرد: فلسفه ی وجودی این پارک و شرکت گوهرافق را تامین خوراک، انتقال خوراک و انتقال یوتولیتی است که بايد از طريق شرکت های داخل شرکت گوهرافق انجام شود.
نجفی با تاکید بر اینکه یوتولیتی پارک از طريق دماوند باید تامین شود ادامه داد: احساس نمی کنم به خاطر ظرفیت های محدودی که در فاز یک وجود دارد مبین توانمندی تامین یوتولیتی را داشته باشد.
وی با توصیه به اینکه همه به سازه ی اولیه و طراحی انجام شده برگردند گفت: مطابق آن نظری که ان پی سی داشته، یوتولیتی را باید شرکتهای پارک از دماوند دریافت کنند.
مدیرعامل پتروشیمی جم در خصوص اینکه نمایشگاه نفت و گاز تا چه اندازه در تامین اقلام و تجهیزات پالایشگاهی توانسته موفق باشد افزود: نفس نمایشگاه های داخلی برای صنعت پتروشیمی بیشتر تامین کالا و تدارکات است.
نجفی با بیان اینکه همکاران ما بدون واسطه می توانند با تامین کنندگان اصلی و ایرانی ارتباط برقرار کنند گفت: در کشور از عمده ی محدودیت ها عبور کرده و محدودیت ویژه ای در تامین کالا نداریم.
وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان داخلی در رقابت با برندهای خارجی دارند فعالیت می کنند ادامه داد: این نمایشگاه توانسته ارتباط بین صنعت، شرکت های دانش بنیان و تامین کنندگان را بی واسطه برقرار کند و امیدوارم اثراتش این باشد که تمام صنعت پتروشیمی بومی سازی شود.