به گزارش پتروچی، این طرح که در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس احداث شده، پس از ۱۴ سال بالاخره به بهره برداری رسید.
شاید بتوان یکی از مهمترین دلایل عدم پیشرفت این پروژه را مانند دیگر پروژه های مسکوت مانده، تحریم های شدید اقتصادی علیه کشورمان دانست اما مدیریت متفاوت و هدفمند مدیران جوان این شرکت را نمی‌توان در خروج از این رکود طولانی نادیده گرفت.
پروژه ای که در این سال ها، مدیران ارشد زیادی را به خود دیده و بحران های زیادی را پشت سر گذاشته بود.
محمدهاشم نجفی اردکانی در آذر ماه سال ۱۴۰۱ در حالی این غول خفته را تحویل گرفت که از سال ۱۴۰۰ اختلافات حقوقی بین پادجم و پیمانکار اصلی، باعث تاثیرات منفی بر پروژه شده و آن را با چالش جدی مواجه کرده بود.
هرچند وی، «همت جمعی» را در رسیدن این طرح به مرحله ی تولید خواند اما نباید فراموش کرد که چند ماه پیش از حضور وی یعنی در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ محمدکاظم رجبعلی پور مدیرعامل وقت، به همراه هیات مدیره پادجم استعفای دسته جمعی دادند.
 این اتفاق خبرساز درحالی به وقوع پیوست که آن ها دلیل این کار خود را سنگ اندازی مدیران مربوطه اعلام کردند.

مدیران جوان در شرایطی وارد پادجم شدند که کمتر کسی شهامت قبول این مسئولیت را داشت. مشکلات فنی و حقوقی زیاد، کار را به جایی رسانده بود که سهامداران اصلی شرکت قصد فروش پروژه نیمه کاره را داشتند اما وی در بدو ورود با امیدواری، از بهره برداری تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد. وعده ای که کمتر کسی باور داشت تحقق پیدا کند.

تلاش های شبانه روزی و بی وقفه مدیران، کارکنان و کارگران این شرکت بالاخره نتیجه داد و این پروژه ABS-RUBBER اين شرکت بعد از ۱۴ سال بالاخره به تولید رسید.