به گزارش پتروچی، دکتر سعید گران پی اظهار داشت: مسائل مالی پرسنل آن ها به ما ربطی ندارد اما هر اتفاقی که در فنس می افتد قانونا به ما مربوط می شود.
وی ادامه داد: این حادثه هم از نظر اچ اس سی و هم از نظر فنی به منطقه ویژه مربوط می شود اما ما بازوی کارشناس بهداشت منطقه ویژه به عنوان حاکمیت منطقه هستیم.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر اضافه کرد: متاسفانه ظاهرا عزیزانی که آنجا بودند برای اینکه قضیه را باز نکنند سعی کردند خودشان مهارش کنند.
گران پی با اشاره اینکه در این اتفاق آن ها می خواستند مشکل را در سطح یک حل کنند ولی نتوانستند افزود: افراد زیادی در پی مسمومیت به بیمارستان مراجعه کردند و حتی به اچ اس ای ارشد منطقه و مرکز شورای راهبردی اطلاع نداده بودند و این خیلی بد است.
وی با بیان اینکه پتروشیمی ها خبر نمی دهند زیرا نمی خواند کسی آن ها را زیر سوال ببرد گفت: الان که بیشتر زیر سوال رفتند.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت با توضیح اینکه برای تک تک حوادث و مخاطراتی که در پتروشیمیها و پالایشگاه ها اتفاق می افتد در سه سطح سبز، زرد و قرمز رده بندی کرده ایم گفت: موارد سبز حوادثی هستند که سرپایی درمان می شوند و نیاز به بستری ندارند. موارد زرد نیاز به بررسی دارند و موارد قرمز نیاز به اعزام دارند.
وی خاطرنشان کرد: همه ی این ها به پتروشیمی ها ابلاغ شده اما برخی از آن ها قانون پذیر نبوده و خودشان برای خودشان کار می کنند.
رئیس بهداشت صنعت نفت با تاکید بر اینکه ما طرح ها را از طريق حاکمیت منطقه اعمال خواهیم کرد افزود: همین اتفاق تاسف برانگیز باعث شد که بیشتر حرف ما را بخوانند که آن ها نیاز به نظارت بهداشتی و درمانی دارند.
سعید گران پی تصریح کرد: اگر پیوست سلامت و پیوست پدافند برای هر پروژه ای تایید شود دیگر مشکلی نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه پروژه ای شروع نخواهد شد مگر اینکه پیوست سلامت آن تایید شود گفت: یعنی شما باید پزشک، پرستار، آمبولانس و ماشین آتش نشانی داشته باشید وگرنه این حق شروع پروژه را ندارند.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر با اشاره به اینکه در برخی از پروژه ها دیده می شود که پرستار را به جای پزشک و بهیار را به جای پرستار گذاشته اند؛ آمبولانس روشن نمی شودو.. تاکید کرد: این موضوع را از طریق منطقه ویژه پیگیری خواهیم کرد.