به گزارش پتروچی، احمد مهدوی ابهر در خصوص خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش متانول گفت: در گذشته مجوزهای زیادی برای تولید متانول داده شده و سرمایه‌گذاری شده است. 

 

وی با بیان اینکه ظرفیت متانول تا پایان برنامه هفتم توسعه 30میلیون تن است افزود: این هم می تواند چالش و هم فرصتی برای ما باشد. 
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه ما به دنبال فرصت هستیم گفت: در حال حاضر ما به دنبال زنجیره ارزش هستیم.
مهدوی ابهر ادامه داد: پتروشیمی زاگرس تولید اتانول 300‪هزار تنی را استارات زده است که این بخشی از متانول ما را مصرف خواهد کرد.
وی عنوان کرد: در سایر طرح ها مانند فرمالدهی، استیک اسید، سوخت خودروها، سوخت کشتی ها و حتی تبدیل به بنزين طرح هایی وجود دارد که دنبال می شود.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: امیدوارم که به شدت و با قوت پیگیری شود و ما قسمتی از متانول تولیدی مان را تبدیل به زنجیره ارزش افزوده کنیم.
مهدوی بیان کرد: این کار هم برای کشور ارزآوری بیشتری دارد و هم میتوانیم قدرت چانه زنی مان را در بازارهای جهانی در رقابت با صادرات به دلیل وجود عرضه مازاد تحت کنترل داشته باشیم.
وی در رابطه با مشخص نبودن قیمت خوراک پتروشیمی ها گفت: در سال گذشته چالش بود زیرا در قانون بودجه قیمت خوراک را قیمت ثابتی گذاشته بودند.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی گفت:این قانون با پیگیری از طریق مجلس و هیات تطبیق لغو شد.
احمد مهدوی ابهر با اشاره به اینکه فورمول خاصی برای محاسبه وجود دارد افزود: با وجود این باز قیمت هاب اروپا و آمریکا روی آن تاثیر می گذارد هرچند ما آن را هم قبول نداریم.
وی خاطرنشان کرد: تقاضای ما این بوده که هاب اروپا که 25درصد از قیمت ما را تعیین می‌کند حذف و هاب های دیگر دنیا جایگزین شود زیرا اروپا مصرف کننده انرژی بوده و تولید کننده نیست.